Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Οδηγός αποφυγής σύλληψης για τρομοκρατία...



Το φαΐ είναι έτοιμο. Μπλε, 3, τρίγωνο.
  • Να μη μιλάτε συνωμοτικά
  • Να σβήσετε τις προκηρύξεις της 17Ν από τον υπολογιστή σας
  • Να πετάξετε τα ρολόγια από το σπίτι
  • Να κάνετε τον καφέ σας στο μάτι (τα γκαζάκια απαγορεύονται αυστηρά)
  • Να μην διαβάζετε βιβλία (καλό θα ήταν να μην διαβάζετε κανένα αλλά αν δεν μπορείτε επιτρέπονται η βίβλος, η καινή διαθήκη και το εγχειρίδιο σωστής συμπεριφοράς που θα εκδώσει το υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ... )
  • Τέλος αν μπουκάρουν μια μέρα σπίτι σου να σε συλλάβουν μην ρωτήσεις γιατί (ανάρμοστη συμπεριφορά στα όρια της εξύβρισης), μην αντισταθείς (αντίσταση κατά της αρχής - ναι, ναι, αυτός ο καθυστερημένος που ήρθε να σε συλλάβει και έχει ντυθεί αστακός είναι αρχή) και όταν σε δέρνουν κατά την σύλληψη ή κατά την μεταφορά σου μην φωνάζεις και μην επαναλαμβάνεις "δεν έκανα τίποτα" (αν και δεν ξέρουν αυτοί ξέρεις εσύ τι έκανες και σε δέρνουν προκαταβολικά). Το μοναδικό που μπορείς να κάνεις, εάν συμβούν τα παραπάνω, είναι να τραγουδάς το "μικρό μου πόνυ, μικρό μου πόνυ" και αυτό υπό περιπτώσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου από τους αξιότιμους δικαστικούς (βλέπε Πρετεντέρη, Σόμπολο και άλλους).
Το δέμα παραδόθηκε. Μπλε προς Πράσινο, 4, Κύκλος.

3 σχόλια:

despirada είπε...

xaxaxxa karo!!

φούρφουλο είπε...

ήρθα κι απο τα μέρη σου για τσατ..
το ελεεινό που ακούστηκε σε μια εκπομπή του αντε 1 μάλλον : είχαν παρατηρήσει λέει ότι οι εν λόγω άνθρωποι περπατούσαν είτε πολύ γρήγορα ή πολύ αργά. κι ο άλλος συμπληρώνει, ναι αυτοί οι άνθρωποι είτε πολύ γρήγορα περπατάνε είτε πολύ αργά...
χοχοχοχοχοχοχ....

Tom Bobandil είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Ευτυχώς έχω κόψει την τηλεόραση φούρφουλο και γλιτώνω από όλο αυτό τον βούρκο...

Δημοφιλείς αναρτήσεις