Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011

Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2011

ΠΟΥΘΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΛΑΝΕ.

Ούτε μέχρι το περίπτερο χωρίς τα ΜΑΤ...

Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2011

ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΝΕ

Αυτοί οι άνθρωποι μας έβαλαν τα γυαλιά.

Αγωνίστηκαν με κίνδυνο της ζωής τους και κέρδισαν. Σήκωσαν τα κεφάλια τους και πάλεψαν, την ώρα που όλη η χώρα είναι σκιμένη και τρώη την μια καρπαζιά μετά την άλλη. Κέρδισαν και χαμογελάνε. Και πολύ καλά κάνουν.

Αντιμετώπισαν τον κάθε Πρετεντέρη και κάθε λογής σκουπίδι, που προσπάθησαν με ζήλο να μας πείσουν ότι είναι παράλογο να διεκδικείς βασικά δικαιώματα σου, και κέρδισαν. Κέρδισαν και χαμογελάνε. Και πολύ καλά κάνουν.

Στάθηκαν απέναντι στο τέρας που ονομάζεται κράτος και όλους τους παρατρεχάμενους του και κατάφεραν να μην τους καταπιεί. Κατάφεραν κάτι που για πολλούς μοιάζει αδύνατο. Αγωνίστηκαν ενάντια στην χούντα με θάρρος και αποφασιστικότητα,και κέρδισαν. Κέρδισαν και χαμογελάνε. Και πολύ καλά κάνουν.

Επιτέλους σημειώθηκε μια νίκη. Την χρειαζόμασταν αυτή την νίκη. Να αλλάξει λίγο το προσκυνημένο τοπίο. Γιατί όταν βλέπεις μια νίκη μπορείς να πιστέψεις και στην επόμενη. Σου δίνει κουράγιο. Να σταματήσουμε να βλέπουμε μόνο φάπες. Να σταματήσουμε να βλέπουμε μόνο σκυφτά και μιζεριασμένα πρόσωπα. Τελικά μάλλον ο τίτλος θα έπρεπε να είναι ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ. Όλοι μαζί Έλληνες και ξένοι, ενωμένοι.

Σας ευχαριστούμε που το κάνατε όλο αυτό. Ελπίζω να νιώσατε όση αλληλεγγύη μπορέσαμε να σας δείξουμε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις