Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2008

Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2008

ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

ΔΙΠΛΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ


Σάββατο 14 Ιουνίου 2008

Σημερα στις 13:30 απαλλοτριωθηκαν ειδη πρωτης αναγκης σε 2 σουπερ μαρκετ(Βεροπουλος και DIA )και μοιραστηκαν στη λαικη της Μ. Βοδα. Ακολουθει το κειμενο που μοιραστηκε στο Βεροπουλο.


Χιλιάδες σουπερμάρκετ γεμάτα πράγματα, γιατί δεν τα βουτάμε για τα γεράματα! -Ν. Ασιμος


Επιτέλους! Οι μεγαλοκαρχαρίες των σούπερ μάρκετ και των εταιρειών τροφίμων παγωσαν τις τιμές των προϊόντων τους! Κάποιοι μάλιστα φάνηκαν πιο γαλαντόμοι και μειώσαν τις τιμές τους, προκειμένου να αυξηθεί η "αγοραστική δύναμη" των καταναλωτών. Με πιο απλά λόγια: να κονομάνε περισσότερα! Επειδή ξέρουμε ότι κανένας δεν παίρνει στα σοβαρά όλες αυτές τις μπούρδες για δήθεν μειώσεις τιμών, εφαρμόζουμε και πάλι στην πράξη, την δική μας "δέσμη μέτρων" κατά της ακρίβειας, με απαλλοτρίωση τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης από μεγάλο σουπερ μάρκετ.


Υ.Γ. Όσον αφορά τα καλυμμένα μας πρόσωπα, έχουμε να πούμε τα εξής: Κατανοώντας πως η κοινωνία είναι ακόμα ανέτοιμη και αμήχανη να αφουγκρασεί και να στηρίξει τέτοια γεγονότα, κρίνουμε σκόπιμο να πάρουμε τα στοιχειώδη μέτρα για την ασφάλειά μας, απέναντι στα συστήματα ασφαλείας και τους μηχανισμούς καταστολής, προκειμένου να συνεχίσουμε να ζούμε και να δρούμε ελεύθεροι. ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΤΡΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΜΑΣΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ .
.
Οργισμένοι αναρχικοί ενάντια στην ακρίβεια


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ INDYMEDIA....Περίπου 30-40 άτομα μπήκαν σε δύο σούπερ μάρκετ, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, γέμισαν καρότσια και καλάθια με είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα και απορρυπαντικά), έφυγαν χωρίς να πληρώσουν και στη συνέχεια πήγαν σε λαϊκή αγορά στην οδό Μιχαήλ Βόδα και άρχισαν να τα μοιράζουν σε ηλικιωμένους.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις